Zonder jou kan ik niet leven,
verdwijnt de bodem onder mij,
voel ik me zweven,
ver van hen, zeer nabij.
Je aanwezigheid trekt mij aan,
laat me een gat springen in de lucht,
lopen, dansen en staan,
of omvallen in een klucht.
De massa trek je zeer gericht,
bepalend voor het universum,
geef je mij gewicht.