Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
ik wil 11-12-2008
Elke dag een nieuw verhaal
Elke dag hetzelfde gevoel
Ik wil hier gewoon weg
Naar een plek waar ik me beter voel
Ik wil de wind door me haar
Uitwaaien op het strand
100.000 sigaretten roken
Rustig zitten in het zand
Ik wil de zee horen ruizen
langs het water lopen
op terrasjes zitten
en 100 drankjes kopen
Ik wil me rust terug vinden
Mezelf kunnen zijn
Miljoenen gesprekken kunnen voeren
Al zijn ze nog zo klein
Ik wil kijken naar de zee
Weten dat het leven goed is
Gelukkig zijn met hoe het is
Weten dat ik niks mis
Ik wil niks liever
Dan gewoon leven
De perfectie van het leven zien
Me voor 100% geven
Lisa
Reacties op dit gedicht
You;and;me;together; vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Broken-doll
:
Dinsdag, februari 10, 2009 16:01
wow, deze is echt beestig
Over dit gedicht
Auteur:
You;and;me;together;
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
11 december 2008
Thema's:
[Verdriet]