de operatie is gepland eind mei
dan is mijn vruchtbaarheid voorgoed voorbij
even komen weer de gevoelens van de nachtmerrie
de onrust, het verdriet, mijn verlangen,wat een herrie
maar de keus moest nu eenmaal gebeuren
dus dan maar even treuren
dat kan er nog wel even bij
had ik mijn leven maar op een rij
toch heb ik heel goed het besef
dat ik het met jou in mijn leven tref
daardoor voel ik dat ik leef
en om mijn ware liefde geef
want nog maar een paar jaar geleden
was ik voor mijn gevoel bijna overleden
nu heb ik "verliefd zijn" weer gevoeld
helaas is "liefdesverdriet" meegespoeld
maar ik had nooit meer durven dromen
dat deze gevoelens ooit nog zouden komen
dus ik zal maar niet meer klagen
en laat het gevoel mij maar lekker plagen
zolang ik dit kan voelen
heb ik in mijn leven nog doelen
en 1 ding weet ik al heel lang
dat ik heel veel naar jou verlang
dus zolang ik hier op aarde leef
weet jij dat ik om jou geef
liefs...xxx