ik moet nu stoppen
draai om die knoppen
nu ben ik het bangst
hiervoor heb ik angst
ik hou me groot
maar ben als de dood
pijn in mijn hart
alsof je mij sart
mijn ziel is kapot
mijn hersens verrot
een gebroken lichaam
vermoeid en langzaam
ga ik nog vooruit
voordat ik mijn ogen sluit