Ik wil door met mijn leven
Gewoon kunnen lachen als ik dat wil
Als jij in de buurt bent durf ik dat niet
Dan denk jij dat ik je vergeten ben
Maar jou zo vergeten kan ik niet
Maar eigenlijk wil ik dat ook niet
Ik weet wel dat het beter is
Dan kunnen we gewoon vrienden zijn
Maar voor mij is het wel anders
Ik voel verdriet en pijn