Met die problemen in mijn hoofd wordt alles zwart,
Ik voel me duister.
Stemmen in me hoofd,
Pratende stemmen van wat ik fout heb gedaan.
Ik snap niet waarom god me dan heeft laten bestaan,
Was het een fout van god dat ik op aarde mocht leven?
Blijkbaar wel want ik zit nu met al die problemen
goed leven leiden dat is alles wat ik wil
dan heb ik niks om te wensen en ben ik voor altijd stil
voor altijd stil!!