Er zijn woorden die we niet begrijpen,
Verhalen die geen oplossing hebben,
Discussies zonder doel,
jij,ik we zijn maar mensen,
Woorden kwetsen zo vaak,
Gevoelens hebben geen einde of begin,
Ze komen op en zoeken het andere,
Meestal blijven ze samen of gaan ze elk hun eigen gang.
Of zijn ze bang om het toe te geven,
Woorden zijn niet zo makkelijk,
We kunnen ze vergeven of in discussie eindigen,
we zijn maar mensen zoals jij en ik.