Zo diep onder het gras
wilde ik in je warme armen kruipen
De dag der dagen waar ik naar uitkeek
ging te snel voorbij
en veel te anders
dan ik had gewild
De uren sliepen geruisloos
en zonder actie, triestig
Ik had alles zo graag willen doen
zoals jij me leuk vond
maar ik deed alleen maar
het tegenovergestelde van mooi, goed
En nu is de dag erna
verloren in de nacht
verzopen in de liefde
getraand in de ochtend, vechtend tot slaap
En nu wil ik naar je toe
ik bel je ik bel je
hou me vast
druk me ver weg onder het gras
hou me vast, in je warme armen
en vergeef de stomme gedragingen
vergeet alles
maar onthoud mij