de spiegel toont het trieste beeld
van hij die zich liet vangen
en niet goed uit z'n ogen keek
toen zij weer brande van verlangen
tranen sieren zijn stoere torso
ontnomen van eer en vertrouwen
diezelfde zin wederom gesproken
...het doodt me, van jou te houden...