'' Eén maal vergeten
Is één keer te veel
Niets laten merken, nee
Alles is binnen
Buiten wacht het niets
Ik mag er nooit over praten, nee
Het is veel te laat, al mijn zinnen zijn vergeven
Ze liggen vast in eeuwigheid, met een zuiver hart geschreven
En je hebt niets in de gaten, nee
Het is veel te laat
De tijd heeft zich veranderd
En haar laatste grens verlegd
Het is veel te laat
Er valt niets meer goed te praten
Want het is nooit echt fout gezegd ''
Het was geen illusie
belangerijk is voor mij, dat het echt was
het maakt me niets meer uit
hoe je over mij denkt en dacht.
Het voelde goed, om iemand te hebben
zoals jij, een doodgewone vriend.
13 December 2008
©Catharina