Het leven kan soms hard zijn en dat doet pijn
Ik weet er alles vanaf omdat het mij ook pijn gaf
Je moet soms gewoon sterk blijven zodat de pijn niet verder kan rijgen
Je moet blij zijn met een echte vriend omdat ik weet dat je die verdiend
Een echte vriend zal je steunen in alle opzichten zo kun je een goede vriendschap oprichten
In mijn hart zal het altijd bij me blijven en ik zal het niet altijd blijven verzwijgen
Op een dag zal ook voor jou de zon schijnen en zal ook jij echt gelukkig zijn
Zonder al te veel pijn