Lieve Hendrik,
Plontseling was het stil om jou, daar was ineens die stilte, die stilte na zoveel jaren samen zijn.
In die jaren hadden we het erg fijn, ookal werkte ik niet altijd mee toch zorgde je voor mij en stond je dag en nacht voor me klaar.
Ik heb erg veel van je geleerd zo ook hoe je van iemand kan leren houden en daar voor ben ik je erg dankbaar, ook omdat je mama zo gelukkig hebt gemaakt dat wat zij zo nodig en verdiend had.
Maar nu is er die stilte.
Ik kijk met veel liefde en vaak met een glimlach terug op die tijd die ik samen gedeeld heb met jou.
Dit alles samen maakt het zo dat ik veel van je hou.
Lieve Hendrik, Ik zal je beloven dat ik goed voor mama zal zorgen want ik weet dat je dat heel belangrijk zou vinden, verder wil ik je zeggen dat je lichaam wel neit meer bij me is maar dat ik je voor ewig in mijn hart gesloten heb.
Ik zal je missen.