Je houdt je groot
en geeft maar weinig van jezelf bloot.
Je houdt je masker op en zegt dat er niks is,
maar ik weet wel beter ik weet dat er wel degelijk wat is.
Als ik naar je kijk zie ik het in je ogen.
Je ogen spreken boekdelen net als die van mij.
Ik zie je staan op de rand van de afgrond op het punt om te springen.
Je wilt het wel vertellen, maar weet niet waar of hoe te beginnen.
Soms zou ik je wel door mekaar willen schudden en willen schreeuwenhou nou toch op.
Hou op met vluchten en zeg het kom op.
Je denkt het loopt wel los en wacht het maar weer af zodat je muur steeds hoger wordt,
maar hoe langer je wacht hoe moeilijker het wordt.
Dus loop er niet steeds hard voor weg daar los je niks mee op, maar zet je masker af en gooi je muur omver en zeg wat er is.
Het maakt niet uit hoe erg het ook is.
Ik zal naar je luisteren en met mijn trui dienend als zakdoek, want zelfs jij jij stoere bink mag wel eens huilen
of gewoon even bij mij schuilen.
Wat een ander er ook van denkt,
Jij bent voor mij en ik hoop ik ook voor jou
MY BESTFRIEND
xxxpepitaxxx