Hallo, vreemde man je hoeft niks te zegen
Hallo, vreemde man wat doe je nog hier
Hallo, vreemde man er valt niks uit te legen
Want wij zijn vreemde voor elkaar
Wat denk je als je mij ziet?
Wat denk je als ik weer voor je sta?
Wat denk je bij mijn verdriet?
Of zijn wij vreemden voor elkaar?
Heb je lief je eigen leven?
Heb je lief dat van mij?
Heb je lief wat is gegeven?
Of zullen wij altijd vreemden zijn?