Ik wil.
Ik wil naar je kijken,
naar die lieve lach.
Ik wil naar je luisteren,
naar die wijze woorden.
Ik wil met je praten,
over goede en slechte dingen.
Ik wil je strelen,
over je lekkere lichaam.
Ik wil je zoenen,
op je zachte lippen.
Ik wil met je vrijen,
nachtenlang.
Ik wil je steunen,
naast je zijde staan.
Ik wil van je houden,
wil jij dit ook?.