Het is weer echt weer voor succadelapjes en stoofpeertjes,
beiden lekker laag opgezet, wat een voorpret van een lekkere maaltijd.
Ja het is weer bijna wintertijd ...
Ijs op de sloot en soms op de auto's, dus dat wordt weer krabben.
Vanmorgen of was het vanmiddag zag ik aan een paar mensen dat doen.
Dit wordt meer een verhaal dan een gedichtje geloof ik maar ach dat is toch geen schandaal.
Heb verder niets interessants te vertellen ...
Ik hoop edoch wel dat vadertje Winter snel de benen zal nemen.
Ach het gaat niet om het seizoen, ach ach dat is best te doen ...
stoofvlees, stoofpeertjes, appeltaart, stampot zuurkool, stampot peen en uien, erwtensoep, bruine bonensoep, stampot rode kool met appeltjes, jachtschotel, appelflappen en oliebollen ... allemaal lekker in de winter ... of lekker pittig eten, Thais en Indisch ...
Warmte en gezelligheid in huis, kaarsen aan, kerstboom ...
Maar van mij mag Moeder Lente snel haar intrede doen in het nieuwe jaar wat al bijna voor de deur staat!
Nieuwe Lente Een Nieuw Geluid ... Nieuw Begin!!!