Gevoelens…
wat zijn die ontzettend intens…
Wat moet ik hier nu mee?
ik weet het niet meer nee…
Ik heb gevoelens voor een vrouw,
ik weet niet wat ik daarmee moet..aan wie kan ik mijn verhaal kwijt?
misschien zelfs wel aan jou?
Ik ben bang dat mensen mij gaan uitlachen en me vreemd vinden,
ik ben bang voor reacties en dat mijn ouders en vrienden zich enorm gaan opwinden!
Opwinden van schaamte en boosheid,
en dat is waarom ik die confrontatie vermijdt..
Ik ben nu 21 jaar,
ik twijfel zo aan mezelf, ben ik zo raar?
Ik wil zo graag gelukkig zijn met jou,
dit omdat ik van je hou!
Jij weet dit alleen nog niet,
en het is ook niet iets wat je aan mij meteen ziet!
Jij denkt ook dat ik op jongens val,
dat dacht ik ook altijd…
en ik hoop niet dat ik het hierdoor verknal!
Ik weet niet wat ik moet,
soms hoop ik dat ik je nooit had ontmoet..!
Dan was ik niet aan mijn gevoelens gaan twijfelen,
en zo gaan weifelen…