ik keek op mijn kalender
van het nieuwe jaar
zag daar op 30/12
Tristan 4 jaar staan
toen schoot het mij te binnen
Sara wordt vandaag 4 jaar
Sara is het dochtertje
van Tweety-ysje
ik wilde haar eren
en ook feliciteren
speelde voor clown
maar daarin blink ik niet uit
ballonnen, kaartjes
en geschenken
is wat ik haar
hier wil wensen
nog jaren vrolijk en blij
met haar ouders aan haar zij
een grote taart
met een verrassing erin
slingers
toeters en bellen
het feestje
is nog aan de gang
Sara
mag vandaag
in het middelpunt staan
drie maar zing ik voor haar
hip-hip-hoera
gefeliciteerd
lief kindje zoet
vannacht slaap jij
zo zoet