INDEKKEN
Wat ik niet meer heb
Wil ik ook niet missen
Stel dat ik dat toch zou doen
Me pijnlijk zou vergissen
Wat voor leven heb ik dan?
Een vergissing is toch menselijk
Een beslissing doorgaans wreed
Zoveel vragen op zijn tijd
Wie omarmt het boetekleed?
Wie ziet er om in spijt?
Wat voor leven is dat dan?
Wat voor wonden blijven zweren?
Welke leegtes nooit gevuld?
Wat moet fout gaan om te leren?
Hoeveel rotzooi wordt geduld?
Aan wiens leven hecht in dan?
Ik begraaf het, stop het weg
In de hoop dat ik vergeet
Zodat het spoedig zal verteren
Wat mijn geheugen niet meer weet
Wordt niet gezocht en niet gemist
En kan mij nooit, echt nooit meer deren.