Het regent,
duizenden druppels
vormen poelen vol licht.
Alle sleur en verdriet
komt naar beneden.
Zolang er nog hoop is,
blijf ik hier staan.
Alleen, ik raak doorweekt.
Ik zie de wolk,
die langzaam beweegt.
De dag is donker,
de nacht valt licht.
Het blijft doorgaan,
tot dat ik zwicht.
Het is donker.
Ik open mijn ogen
en zie de zon doorbreken.
Het is al bijna voorbij,
ik spreek mezelf moed in.
En wacht af...