Er zijn momenten in het leven dat je wil dat het anders zou zijn
Dat je het even heb gehad met alles en iedereen
Niet al dat gezeur en al die keuzes
Maar gewoon even rust, even alleen
De problemen en dilemma’s stapelen zich op
Verplichtingen loop je dagen lang uit te stellen
En het enige wat je wil is even weg van deze aarde
Zo’n tijd dat je even rustig een vriendin moet bellen
Ik heb hier geen zin meer in, ik heb het gehad
Zoek plezier en vreugde in het leven
Als ik ouder wordt kan ik daar wel weer aan denken
Maar nu zou het fijn zijn als iemand mij eens een mooie tijd zou geven
Maar nee verspil je emoties niet
Spaar ze voor een nuttig moment
Verspil ze niet aan mij
Maar zorg dat je er zuinig op bent