Brief aan m'n geliefde
Als je zou gaan
Neem dan mijn verdriet en strooi het uit in de nacht
Voor elke ster een traan
En misschien ook wat voor de maan
Als de dood je meeneemt
Ver weg van hier, ver weg van mij
Neem dan ook m'n dromen mee
En laat ze daar dan vrij
Neem de liefde die ik je gaf
De liefde die ik je nog zal geven
Aanvaard ze, hou ze vast
Ook al is het maar voor even
Dan maken we nog een doek van onze herinneringen
Herinneringen die nooit zullen verbleken
Dan wikkelen we het om ons hart
Opdat het niet zou breken
NaK.