Tranen vloeien over onze wangen
Heimwee naar onze herrineringen
en voelen dat het zo niet verder kan
de passie is aan het verdwijnen.
Heel langzaam, als het sterven van een roos.
Ze bloeide open en ze was prachtig,
dan begon ze langzaam te verwelken.
Onze zoute tranen druppelen over de roos,
maar ze valt niet meer te herstellen.
Ze buigt langzaam haar tere blaadjes
en alles lijkt voorbij.
Onze tranen drogen en we zoeken elk onze eigen
weg terug...