Waar moet ik heen gaan?
met de worstelende gedachten in mn kop...
Wat moet ik weer aan kant slaan
om te schreeuwen dat ik stop?
Ik heb geen woorden voor dit alles
laat me lijden in de donkere hemel
en me straffen voor die daden
soms vergeten, soms vergeten door anderen
Waar ga ik heen?
als ik er niet meer ben
en niet meer wil zijn...
ik ga kapot hier in dit rotland
en in de c ha os in mn kop!!!
Help me als je kan
steek je hand uit, praat met me
maar laat me niet vergeten zijn
ik ga kapot hier van de pijn...
-xxxRaisthee.-