Na lange maanden zijn de meiden er dan toch uitgekomen.
Debby heeft er wel heel wat voor af moeten stomen.
Maar eindelijk Paaskinderen zijn het geworden.
Om op deze dag geboren te worden dat zijn fantastische accoorden.
Vader moeder en dochter zijn ontzettend blij.
Eindelijk zijn deze draakjes ook gelukkig vrij:)
Meiden jullie boffen maar met zulke ouders echt waar.
En dat is voor een ieder beslist niet naar.
Geniet van deze prachtige dag in jullie leven.
En geloof mij maar jullie zullen er nog heel veel plezier van beleven.
Liefs Marga.