als jij maar naar mij lacht
niks kan dan nog stuk
jij bent meer dan ik had verwacht
jou mooie lippen,oh zo zacht
je ogen waar ik in kijk
ik voel me zweven
als ik mijn armen naar jou toe rijk
als jij maar naar mij kijkt
begin ik te beven
en voel mij opnieuw leven
nooit gedacht dat jij mij dit kon geven
als jij maar naar mij lacht
voel ik ik mij fijn
en toch goed hoe het voelt
om verliefd te zijn
samen zal ik met jou bouwen
en voor eeuwig en altijd
zielsveel van jou houden