opgesloten in mijn schilderij,
opgesloten in mij.
In mijn donker, verte , bedrog
lang genoeg blijven kijken
dan is het er na een tijd nog
een eindeloze cirkel,
een tunnel zonder einde
bang dat ik er niet meer uitkom,
maar mijn donker blijkt alleen maar schijn.