heb heus wel mijn best gedaan
een kerstboom en vele lichtjes
best wel gezellig hier hoor
geniet er ook echt wel van
wil alleen zo graag zo graag
eens iemand hebben die de boom
komt bekijken en bewonderen
en samen bij me komt genieten
klinkt misschien zielig en eenzaam
maar dit is alweer de zoveelste kerst
dat ik toch alleen zal zijn met de boom
en in mijn hoofd de perfecte droom
waarvoor doe ik het allemaal nog
lijk wel depri te worden ofzo
maar dat valt gelukkig wel mee
alleen ware eenzaamheid kennen
menig mens heeft echt geen idee