Ik zit vast
Vast in mijn eigen gedachten.
Want elke dag dat het mooi weer is
Is een dag waarop ik aan de dingen denk die ik met jouw zou willen doen.
Zoveel liefde, zoveel haat
Want terwijl ik alleen maar lief wil hebben,
Keert elke daad van liefde in een daad van haat.
En dat terwijl ik jouw alleen maar lief wil hebben,
Wil strelen, wil koesteren, wil kussen, vast wil houden.
Gewoon omdat ik zo VERDOMD veel van je houd.