Mijn gevoel voor jou
Is hemels en voorwaardelijk
Mijn intentie om bij je te zijn
Is liefbedoeld maar verward
Want jij strijkt boven mijn ervaring
Jij bent altijd een nieuwe start
Jij bent zoveel meer dan ik
Jij lijkt alles te begrijpen
Wijsheid is wat jij voor me bent
Mijn liefde voor jou dat maar niet went
Ach de toekomst ziet ons wel samen
Later zijn wij wel gemeend
Op een dag ben ik weer bij je,
Ooit zijn wij samen één.