Liefde is zo iets raars,
Maar kan zo mooi zijn,
Het is zo leuk om verliefd te zijn,
En dat is vaak weer zo voorbij,
En dan,
Dan snap je er niets meer van..
Het is zo ingewikkeld.
Het graag zien is zo kort,
En het vergeten zo lang..
Je komt wel iemand anders tegen,
Dat zeggen ze,
Ze zeggen zo veel,
Veel te veel!
En ik zal wel iemand anders vinden,
Maar iemand als zij..,
Nee dat niet,
Ik geloof niet dat er iemand bestaat die,
Mij even graag zal zien als zij..
(gelukkig is het vergeten nog lang niet in zicht)