Hora est, de bel slaat
Nu is de tijd, om te laten zien waar ik voor sta
Tijd om te strijden, tijd om te winnen
Tijd om te schrijven, tijd om te hopen
Geen smoesjes meer, niet langer wegrennen
Alles draait om dit moment, tijdloze voorbereidingen,
Die ervoor zorgen, dat je niet kan falen
Ik ga er voor, op naar victorie of strijdend ten onder
Hora est, als de bel slaat
Of de zoemer gaat...