Het kerstfeest komt er weer aan
dan zijn we lief voor elkaar
en gaan we elkaar niet slaan
dat is toch onnodig niet waar
vrede op aarde is onze einddoel
want dat is pas echt cool
we wensen prettige feestdagen toe
en als toetje hebben we Tiramisu.
Ik wens jullie prettige feestdagen en een gelukkig 2009 toe!!