Dat was het dan
Jammer dat het niet anders kon
Het duurde 5 maanden lang
Ik was nooit bang
Hij stond altijd op de eerst rang
Ik hield zoveel van hem
Maar toen trapte hij op de rem
Ik was er helemaal kapot van
Nu weet ik dat het ook zo kan
Zijn liefde voor mij was over
Ik was zo'n grote gelover
Misschien was alles wel een grote grap
Hij noemde me altijd ''fab''
Hij wist het natuurlijk allang
Maar, ik vind wel weer een andere man
En dan hopen dat hij het niet zo kan..