Gedachten.
In gedachten hou ik je vast in mijn armen,
alleen jij kan mijn hart werwarmen.
Jij hebt al kinderen,
maar dat kan mijn liefde niet hinderen.
Je bent mijn zon, mijn leven,
wil bij jou zijn mijn verdere leven.
Zie je voor me die lieve lach,
denk aan jou dag en nacht.
Misschien zullen we bij elkaar komen.
ik blijf er van dromen.
Tot zo lang zal ik op je wachten,
tel de dagen en nachten.