Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
AANRAKING
raak me aan met je ogen
raak me aan met je lach
raak me aan met je ziel
raak me aan zoals het moet
raak me aan zoals het voelt
vier handen die elkaar raken
handen die elkaar vier keer raken
raak me aan met je mond
raak me aan met je glimlach
raak me aan met je gedachtes.
met mijn mond wil ik jouw raken
om de ziel in je te kraken
laat het raken over aan bevoegde
anders raken wij nog eens uitgeraakt
Reacties op dit gedicht
dappere dodo vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Lieverdje
:
Dinsdag, april 02, 2002 18:09
Leuk gedichtje, grappig einde.
Lieverdje xxx
Over dit gedicht
Auteur:
dappere dodo
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
02 april 2002
Thema's:
[Relatie]
[Samen]
[Verlangens]