Mijn gedachtens en gevoelens,
kan ik niet bedwingen,
die gevoelens die ik niet kan uiten,
ik zit er mee, ik kijk naar buiten,
dan voel ik weer die traan,
en weer een traan,
die een weg vind naar beneden,
mijn gevoelens, van diep van binnen,
ik weet niet met welke ik moet beginnen,
ik kan ze niet bedwingen,
ze doen me zeer,
soms weet ik het niet meer,
en weer huil ik keer op keer..