21-12-08
was een leuke middag
heerlijk opgewonden en open
eventjes anders dan anders ook,
hoe we over elkaar heen kropen
daarna bouwen
mijn boertje in overal
pet op en laarzen aan
vlinders vliegen door me heen
en laten me versteld staan
ik ben trots op je
alles wat je doet
en ik accepteer de jongen zo goed,
de jongen die je bent.