Op het einde van 2008
speelt het spel der macht
het vertrouwen is dood ,
ligt uitgespeeld en in de goot!
Waarom ?uit schrik voor die Vlaamse vlag
de staatshervorming in t'gewag,?
zo breekt men de Leeuw zijn klauw,
vlaanderen alleen !kom nu maar gauw!
Verdrukt ,verkocht en weer verknecht
,nu eist vlaanderen zijn recht!
we zijn het meer dan moe
nee!!!we doen de boeken toe.
Vlaanderen weer fier en vrij
maak de echte Vlaming blij
scherp nu eens je tanden
dan is onze vrijheid op handen