nu weet ik het!
het is allemaal een droom,
een nachtmerrie.
die steeds hetzelfde eindigt.
het cirkeltje draait
rond en rond,
er komt geen einde aan.
wanneer ben ik nou wakker,
en wanneer is dit een droom.
het loopt allemaal in elkaar over,
steeds maar weer.
ik zie het verschil niet meer,
tussen dromen en wakker zijn.
want wat is dat verschil,
toch ongelooflijk klein.
wees maar gerust,
ik ben niet zo veel psychotisch,
maar tussen dromen en het werkelijke,
zit maar heel weinig verschil.
zie dat toch eens,
misschien droom ik dat ik dit schrijf.
weer zo'n bizarre droom.
naast zovele anderen.
zo draait het cirkeltje steeds rond.
dromen en wakker zijn om de zoveel seconden