Teleurstelling is een gevoel
Dat ik erg goed ken.
Ook jij liet me ermee kennismaken
Toch is er iets
Dat het deze keer minder erg maakt
Misschien is het de pure,
De echte liefde
Die ik voor je voel
Misschien is het
De bijzondere vriendschap
Die wij samen hebben opgebouwd
Ik weet niet precies wat het is.
Weet alleen dat ik nog van je hou
En je altijd je fouten vergeven zal.