Nu worden ook de laatste contouren
Van jullie toch al wankele droom gesloopt
De hoop waardoor ik ben opgegegroeid
Wordt door haat met de grond gelijk gemaakt
Verlopen ruzies zullen eeuwig ronddwalen
En spoken langs de brokstukken van pijn
Verdrongen herinneringen zullen altijd bestaan
In de resten van gebroken harten
Gevangen door eenzaamheid ga ik heen
Meegevoerd door een zee van tranen
Maar jullie gebroken ketting van liefde
Kan nooit meer worden gerepareerd