soms snap ik niet waarom je bij me blijft
ik ben iemand die stom lacht, nogal vaak overdrijft
want ik ben niet geweldig, niet perfect.
ik kom vaak niet uit mn woorden, praat met een dialect
altijd koude handen, en ik ben een nagel-bijter
ben niet altijd aardig, vaak dat ik jou treiter
niet sportief, en soms chagerijnig
maak domme opmerkingen, ik weet vaak maar weinig
maar ik wil dit niet veranderen,
ik wil niet perfect zijn als alle anderen
want ookal ben ik soms hypocriet
ik weet dat jij ook de goede kanten van mij ziet