Leven is mij gegeven
zo'n klein wezen op aarde
Aarde in de ruimte
ruimte in zichzelf
Oneindig is het grote
gigantisch voor mijn begrip
Te groot om te begrijpen
waarvoor ik er ben
Klein is mijn wezen
in het heelal, op aarde bij een ster als zon
Een klein miezerig leven
vraagt zich af waarvoor het leven kon
Aarde in de ruimte
ruimte in zichzelf
Ik als miezerig wezen
vraag me af waarom
~~~