het overtreft alles wat ik dacht
het is een mirakel, een wonder
zoals alles moest lopen, liep het niet
alles waarvan ik dacht het gebeurt toch niet
gebeurt
Het kwam in mij geslopen
dat vrije,blije, vrolijke,opgewekte gevoel
het wekte me uit men dromen,
bracht me terug naar de werkelijkheid
die op men dromen begon te lijken
het was alles waar ik naar verlangde
het was zo spannend, en zalig
het was zo teder en zacht
het was zo onverwacht
het was die langverwachte kus
x Fieke x