ik loop hier op het strand,
volg de voetstappen in het zand,
zou hier ooit een einde aankomen,
ik hoor het water stromen,
de schelpjes prikkelen onder mijn voeten,
visjes die mij komen begroeten,
het waaien van de palmbomen,
vanacht lekker dromen,
de zon op mijn gezicht,
met mijn ogen dicht,
nog even lekker ontspannen,
de melodietjes van wat ijscomannen,
de vogels die fluiten,
en mijn ogen sluiten
één stap vooruit,
plons daar lig je languit.