De liefde die ik voor jou voel
is niet te beschrijven, heeft geen doel
Alleen een vermogen
Een vermogen om door te willen
Ik heb vaak gedacht aan een overdosis pillen
Jij noemt he zelfmoord
Maar dat vind ik zo´n naar woord
Ik zeg liever zelfredding
Maar nu weet ik dat er iemand om me geeft
en wil dat ik door leef
Voor jou schat
loop ik nu op het levenspad
Nu moet ik het voor mezelf doen
Ik voel me misselijk en zie groen
Bij de gedachten dat ik het alleen moet doen
Maar ik vecht ervoor en het begin is er al hoor