drukke dagen geweest
twee families samen
één groot feest
gezelligheid voorop
dobbelspel in de top
geweldig iedereen genoot
mieke's pa
mijn kids
schoonzoon
een gemengde vloot
samen uren die voorbij vlogen
zie al uit naar volgend jaar
voel me blij en opgetogen