Gedicht.
Oud en nieuw met mijn ouders broertje opa en oma bij elkaar,
Maar toch spreek het eenzaamheid in mij,
Het is het begin van weer een nieuw jaar,
Ik kijk om mij heen iedereen is super blij,
Mijn vriendin en haar moeder hebben het al moeilijk,
En ik heb het ook niet al te goed,
Het enige wat hun toekrijgen is een blik van mij dat hun bezorgt aankijk,
Maar houd zelf haar tranen in en houd de moed,
Vuurwerk word aan alle kanten afgevuurt,
En daar zitten hun dan eenzaam in hun huis in deze buurt,
Het lijkt of ik bij hun zit maar ben daar niet,
Ik voel mijn pijn en het vele verdriet,
Het afgelope jaar is er veel gebeurt,
Er is zoveel aangericht,
En ik ben elke dag nog getreurt,
Niemand kan het van mij aflezen niemand ziet het in mijn gezicht,
Een masker beschermt mijn hele wereld en mijn gezicht,
Mijn vriendin doet hetzelfde maar dan in een ander zicht,
Samen is oud en nieuw niet leuk voor ons allebij,
Maar zij weet ik sta altijd aan haar zij,
Ze weet dat ik haar nooit zou verlaten,
Ookal zijn er zoveel mensen die ons haten,
Voel het verdriet weer opkomen en denk aan hoe het dit jaar weer zou worden,
Maar mijn gedachtes zijn al witgewassen borden.
xx