Waar is de liefde gebleven?
Heb ik jou zo ver gedreven?
Ik kan het haast niet geloven
Maar blijf het geluk beloven
Was ik blind? onwetend? zo dom? zo verkilt?
Moet wel want deze pijn heb ik nooit gewild
Maar hopelijk is het niet te laat
Want ik wil niet dat je gaat
En ja eerlijk gezegd, ik ben onzeker en ontzettend bang
Om mijn dierbaarste te verliezen voor eeuwig lang
Toch blijf ik hopen dat je liefde voor mij niet zal bevriezen
En je voor het geluk met mij kunt kiezen
Ik weet het, het heeft je diep geraakt
En je zo ongelukkig gemaakt
En alle dagen doet het me ontzettend veel zeer
Te zien soms die pijn bij jou en zo veel meer
Maar tracht het verleden te verdringen
En een nieuwe toekomst binnen te laten dringen
Waar er in je hart nog plaats is voor mij
En wij gelukkig door het leven gaan, zij aan zij
Hou zoveel van je
Je bolleke